{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rollo (rideskole hest) [Himmelhest] 2004

2.406 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lucy
Kvinde | 23 år | Oprettet: 11. aug 2012


Anden særlig race Rollo (rideskole hest)

Fødselsår:
2004
Højde:
168 cm.
Temperament
Rollo er en følsom, og lidt usikker hest. Så nogle gange har han lige brug for at rytteren opmuntrer ham, og viser ham at han godt kan. Han kan dog også være ret stædig.

Dressur:
Jeg tror ikke Rollo syntes det er så sjovt, men han er egtenlig okay når han først kommer igang. Han er jo rideskolehest, så der skal selvfølgelig lidt mere til før han går til biddet. Men Rollo kan gå helt okay dressur.

Spring:
Helt sikkert ikke hans stærke side. Et par bomme på jorden kan lige klare, men så snart det er et spring, er han usikker. Godt nok har jeg aldrig sprunget på ham, af samme grund, men jeg har set og hørt om det.

Voltigering:
Rollo er ikke den perfekte voltigehest. Det skyldes mange ting. Lidt tid efter rideskolen fik ham, blev han trukket helt skæv på vej ud af staldøren, fordi nogen havde glemt at sætte stigremmene op. Også da vi fik ham, skiftede han hænder mange gange, og det betød nok at han ikke stolede 100 % på longeføreren. (Godt nok var jeg der ikke på det tidspunkt) Så han begyndte at løbe i galoppen, og fik en dårlig vane med at springe forkert an. Vi gik så igang med at vænne ham af med det, og han er nu blevet meget bedre.

Ringridning:
Fin. Han løber lidt hurtigt, så det kan være liidt svært at ramme ringen, men han går stabilt, og det er det vigtigste.

Skovtur:
Jeg har aldrig haft ham på skovtur, men det er der andre der har. Han skulle eftersigende være ret nervøs, og springe lidt rundt, men det lyder jo bare som Rollo.

Stald:
Han har det med at gå lidt frem og tilbage, og så skraber han lidt i gulvet. Så han er lidt urolig. Hovene er der intet problem med, og heller ikke saddel og hovedtøj.

Fold:
Rollo elsker selvfølgelig folden. På Stenlille, har vi et system hvor hestene selv løber ind og ud fra fold, så intet problem der. Og så kommer han når man kalder.
Gangarter
Skridt:
Fin, når han lige er kommet igang.

Trav:
Han vil meget gerne slæbe hovene afsted, hvis ikke man lige er efter ham. Ellers fin.

Galop:
Han har det med at gå lidt hurtigt, ellers fin.
Stævner
Ja.
Stamtavle
Køn
Super køn - Vallak.
Bemærkninger
Kommentér på:
Anden særlig race Rollo (rideskole hest)
Annonce